Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΤΑΟ ο «Δρόμος» 7



Το ανθρώπινο σώμα είναι σαν μαριονέτα, κάτι αδρανές.

Το πνεύμα είναι σαν το άτομο, (που κινεί την μαριονέτα).

Η ενέργεια είναι σαν το σχοινί.

Το πνεύμα κινεί την ενέργεια και η ενέργεια κινεί το σώμα.

Από την «Αφύπνιση στο ΤΑΟ», του Λιου Ι Μινγκ.

2 σχόλια:

ΝΠ-ΑΚΤΑ είπε...

η συνείδηση πρέπει να μπει στο σώμα για να τα κάνει όλα αυτά, είτε γιατί θα είναι το σώμα της είτε γιατί είναι άλλο σώμα που πρέπει να επηρρεάσει, ας πω καλύτερα να "κατέλθει" να "κατοικήσει" ή να κάνει προσωρινή "κατάληψη" με ό,τι αυτο συνεπάγεται.

άπαξ και κατέλθει και κατοικήσει εξαρτάται από το είδος της συνειδήσεως και το τι θέλει να πράξει μέσω του σώματος ή να βιώσει (κι αν κάνει κατάληψη ή απλά ασκεί επιρροή μπορεί να είναι σε πολλά σώματα ταυτόχρονα)

φανταστείτε αραδιασμένα πλειμομπιλ, που κατέρχεται συνείδηση, όμως αυτά τα πλειμομπιλ ανήκουν στον κατασκευαστή τους, δίνουν την ευκαιρία να μπει κανείς σε ινδιανικο χωριό πλειμομπιλ για παράδειγμα, ο εγκέφαλος των πλειμομπιλ είναι συγκεκριμένων προδιαγραφών "προιοντος" ορισμένα πράγματα δεν μπορούν να συνοδεύσουν τη συνείδηση τόσο από το πνεύμα όσο και από την ενέργεια, όμως χρειαζεται το αιθερικό μπακαπ που θα κάνει η ψυχή από όλα όσα θα βιώσει και θα πράξει η συνείδηση.

κάποιος μου έδειξε πριν βδομάδες το ιστολόγιο σας και θεώρησε ότι θα μπορούσα να ανοίξω διάλογο που επιθυμώ. αυτά που σας είπα παραπάνω ελπίζω να τα εγκρίνετε ως σχόλια και να υπάρξει διάλογος.

όπως και να έχει σας βρίσκω σε ικανοποιητικό βαθμό ενημερωμένο και συνεχίστε το έργο σας.

Ερμής είπε...

Αγαπητέ(ή) ΝΠ-ΑΚΤΑ,
Συνήθως δεν κάνω διάλογο λόγω χρόνου. Αν θέλετε διαβάστε την θιβετανική βίβλο των νεκρών στην αντίστοιχη καρτέλα του blog.
Επίσης μπορείτε να διαβάσετε τους διαλόγους που είχα παλιότερα με ΕLΖΙΝ (βλέπε διάλογοι ΕΡΜΗ ΕLΖΙΝ).
Νομίζω ότι θα βοηθήσουν στην κατεύθυνση της αναζήτησης σας.